Om oss

Felize León är ett svenskt företag baserat i Norrköping. 

Idén att skapa innovativa tennis- och padelkläder med hög kvalitet och passform föddes tidigt på året 2021. 

Grundaren av klädmärket heter Hanna Sörlin och är född 1996.
Det hela började egentligen med att jag, som är en rastlös själ med mycket ideér funderade mycket på vad jag egentligen ville göra i livet, jag ville starta något jag brinner för. 

Jag hade tidigare drivit ett eget företag där jag tränade, tävlade och utbildade hästar på vår gård hemma i Norrköping och insåg när jag hade dragit ner på den verksamheten att jag verkligen gillar att driva mitt egna, jobba åt- och för mig själv och samtidigt hjälpa andra. 

Sedan flera år tillbaka har jag och hela min familj fastnat för den otroligt snabbt växande sporten - padel. 
Jag identifierade ett hål på marknaden gällande utbudet av kläder och såg den kommande trenden i att fler och fler vill utöva padelsporten. 

Jag upplevde att det saknades padelkläder till oss kvinnor som faktiskt har bra kvalitet, skön passform men fortfarande är av en fin design.
Till exempel upplevde jag att de flesta kjolarna hade alltför korta undershorts och att kjolarna i sig var för korta, vilket gjorde att jag inte kände mig helt bekväm i kläderna jag spelade i. 
Därför har jag jobbat hårt på att designa kläder som alla kan känna sig bekväma i, jag har lagt mycket fokus på att göra en högre och bredare midja, längre undershorts med fickor för bollar.

NAMNET FELIZE LEÓN 

Namnet Felize León kom jag på när jag satt och funderade på vad jag ville att företaget skulle förknippas med, för mig hör sport ihop med lycka.
Lycka på spanska är feliz, och en helt fantastisk häst jag hade hette just Felize, det kändes helt rätt, men inte fulländat. Vad passar ihop med namnet Felize? Som inte blir för feminint? León, det var självklart eftersom mitt stjärntecken är lejon. 
Felize León AB - på den vägen är det. 

Nu är dom här, nästa generations padel- och tenniskläder! 

 

1 av 3